Main Content

Testimoniale

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews
by Tomescu Rodica on Nicolae Preda, REALTOR®
RECOMANDARE

Gestionarea problemelor ce le ridica instrainarea prin vanzare a unui imobil (teren) cuprinde o galerie de documente, fie obtinute, fie existente si prezentate, in faza finala la notariat. Astfel cadastrul, numarul cadastral, intabularea si cartea funciara sunt documente primordiale. La ele se adauga Certificatul fiscal si altele precum : adiționale la mostenire, programarea la notar, legalizari etc. Solicitarea prin cerere si ridicarea multor din aceste documente de la institutiile statului se pot realiza de o singura persoana pe baza de procura prin care vanzatorul imputerniceste persoana autorizata in astfel de tranzactii. Pentru toate cele de mai sus imi exprim intreaga gratitudine pentru Domnul Nicolae Preda , caci dansul este persoana care a intermediat vanzarea terenului, fiind caracterizat de o vasta experienta in domeniu,profesionalism, seriozitate si corectitudine deplina.

profesionalism

Servicii de calitate superioara,transparenta in relatiile vinzator cumparator,.Abordare diferita a domeniului de tranzactii imobiliare in sens pozitiv si diferit de ceea ce exista pe piata.

by Nicole Juaristi on Nicolae Preda, REALTOR®

Pentru ca sunt o persoana care isi petrece cea mai mare parte a timpului in afara tarii, am avut nevoie de cineva in care sa am încredere, sa-i dau cheile pentru a face fata întregului proces de vânzare (vizionari, calificari pentru clienti, prezentare, discutii despre pret) .Profesionalismul, fiabilitatea si claritatea in explicarea intregului proces de vanzare m-au convins sa aleg sa lucrez cu domnul Nicolae Preda!Întreaga colaborare a mers foarte bine. Sugestiile dlui Nicolae Preda asupra pretului au fost importante în efectuarea tranzactiei, iar în urmatorul moment dupa schimbarea pretului, am facut tranzactia.

by Gabriela KOC on Nicolae Preda, REALTOR®

Samsung Electronics
Desi sunt o persoana pretentioasa, cu o bogata cultura corporativa, concentrata pe profesionalism si eficienta, deoarece este natura muncii mele, l-am gasit domnul Nicolae Preda: determinat, cunoaste produsul, cunoaste piata, un bun negociator, atitudinea profesionala, cu privire la competitivitate, cunoaste nevoile personalizate, este o persoana flexibila si respecta foarte mult clientii.
Aceasta colaborare si-a atins obiectivul în 120% si am fost surprins de respectul pe care l-a avut. A încercat înca de la început sa înteleaga ce vrem si ne-a oferit optiuni în functie de cerintele noastre. În plus, chiar daca ne-am razgândit de mai multe ori, a fost cu noi si în sfârsit am gasit casa pe care am vrut-o.

by Vladimir Harminc on Nicolae Preda, REALTOR®

Am întâlnit profesionistul perfect care a reusit sa finalizeze vânzarea unui anumit tip de casa, din Pipera; datorita acestei persoane, un numar mic de persoane au devenit interesati de casa!
Au existat mai multe probleme legate de documentele casei, probleme care au fost preluate si rezolvate de Nicolae, salvând timpul pretios al ambelor parti implicate ( cumparator / vânzator). Si toate acestea s-au întâmplat pe o piata imobiliara lenta si dificila . Fara angajamentul tau neobosit în gasirea unui client potrivit pentru casa noastra, fara preluarea si rezolvarea problemelor legate de documentele existente, fara de care vânzarea nu ar mai fi posibila nici dupa gasirea clientului potrivit, fara tact si diplomatie, fara efortul dumneavoastra si cu tenacitatea dumneavoastra extinsa pana la intreaga perioada in care am mentinut contactul cu dumneavoastra si pana la ultimul moment al tranzactiei, fara o buna cunoastere a pietei imobiliare, fara a cunoaste in detaliu toate aspectele legate de tranzactiile imobiliare, aceasta vânzare nu ar fi fost posibila.
Tu ai facut-o! Este succesul dvs. datorat tuturor celor de mai sus si suntem siguri ca se datoreaza unor actiuni si mai detaliate efectuate de dvs. tot timpul, ceea ce a condus la o vânzare de succes!
Cumparatorii casei noastre au fost la fel de impresionati de profesionalismul dvs. si au afirmat, de asemenea, ca aceasta tranzactie nu ar fi fost posibila daca nu ati fi fost dumneavoastra.Multumim!

by Peter Walls on Nicolae Preda, REALTOR®

OMV Petrom
I have great pleasure in recommending Nicolae to meet your needs in regards real estate. Time was of the essence for our family and he certainly did not let us down. The service delivered was first class and I can highly recommend!!!!

by Robert Sirbu on Nicolae Preda, REALTOR®

Private Broker
În general, sunt foarte sceptic si lucrez cu alti agenti imobiliari din cauza a 1 milion de motive care nu se vor potrivi în aceasta caseta. Chiar daca lucrez în acelasi domeniu ca si Nicolae, aveam nevoie de un broker care stie perfect zona Pipera pentru a gasi casa potrivita pentru familia mea. În plus, din cauza lipsei de implicare emotionala, un profesionist cinstit va reprezenta întotdeauna interesele tale mai bine decât tine!Experienta mea cu Nicolae a fost grozava! Nicolae este un profesionist, onest, mare negociator si îi pasa de nevoile tale!

by Miriam Tiru on Nicolae Preda, REALTOR®

happy client
“Doresc sa imi exprim o mare multumire pentru serviciul dvs. foarte profesionist atunci când aveti de-a face cu piata din Pipera. Foarte profesionist, prietenos si ne-a informat în fiecare etapa a drumului, a facut o astfel de diferenta. Cu siguranta va recomandam serviciile în viitor”

by Marina Daga on Nicolae Preda, REALTOR®

Business English Teacher
I would like to share our exceptionally positive experience of cooperation with Nicolae Preda from the point of view of a wife of an expat newly located in Romania, a mother of two children, and a professional who is going to work in Romania.
Nicolae is the is the first person that we met in Bucharest.
Our family spent three hectic days in November 2016 of total immersion into the Romanian reality. His excellent work has saved us lots of long months of research and wandering in the complicated world of local society.
First of all I greatly appreciated his human qualities. Nicolae is a really good person, approaching his customers with a lot of respect, discretion and patience.
Having to see at least 10 apartments in Bucharest in 2 days with 2 small children in the car is a tough experience, but thanks to Nicolae the transfers and the visits were organized with such a flexibility and consideration of the needs of the small children, that by the end of our stay we had no problems to make our best choice which we are very pleased with.
Secondly, Nicolae is a top professional, his contact network is utterly impressive and his solid knowledge of his business makes you feel like you are in the right hands. And thirdly, Nicolae is very committed to his customers.
He is going to be providing you with his support throughout the whole period of your foreign mission and that gives a profound sense of security. Well, after the days spent with Nicolae not only did we find the schools, the house, settled the rent contract, but we also got charged with his positive problem-solving attitude, and as a result became very optimistic about our moving to Romania. I hope that anyone planning to relocate to Romania has the luck of being met by Nicolae in the airport!

by Paul Lannoye on Nicolae Preda, REALTOR®

From my experience in working with Nicolae, I can recommend him for his professional real estate services and the solutions that he offers that are tailored to the individual needs and specific requirements of his clients. He has excellent communication skills and keeps regular contact throughout the process. He has a very good knowledge of the real estate market in Pipera, a friendly manner and great negotiation skills.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»