Main Content

Testimoniale

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
profesionalism

Servicii de calitate superioara,transparenta in relatiile vinzator cumparator,.Abordare diferita a domeniului de tranzactii imobiliare in sens pozitiv si diferit de ceea ce exista pe piata.

by Nicole Juaristi on Nicolae Preda, REALTOR®

Pentru că sunt o persoană care își petrece cea mai mare parte a timpului in afara țarii, am avut nevoie de cineva în care să am încredere, să-i dau cheile pentru a face față întregului proces de vânzare (vizionari, calificări pentru clienți, prezentare, discuții despre preț) .
Profesionalismul, fiabilitatea și claritatea în explicarea întregului proces de vânzare m-au convins să aleg să lucrez cu domnul Nicolae Preda!Întreaga colaborare a mers foarte bine. Sugestiile dlui Nicolae Preda asupra prețului au fost importante în efectuarea tranzacției, iar în următorul moment după schimbarea prețului, am făcut tranzacția.

by Gabriela KOC on Nicolae Preda, REALTOR®

Samsung Electronics
Deși sunt o persoană pretențioasă, cu o bogată cultură corporativă, concentrată pe profesionalism și eficiență, deoarece este natura muncii mele, l-am găsit domnul Nicolae Preda: determinat, cunoaște produsul, cunoaște piața, un bun negociator, atitudinea profesională, cu privire la competitivitate, cunoaște nevoile personalizate, este o persoană flexibilă și respectă foarte mult clienții.
Această colaborare și-a atins obiectivul în 120% și am fost surprins de respectul pe care l-a avut. A încercat încă de la început să înțeleagă ce vrem și ne-a oferit opțiuni în funcție de cerințele noastre. În plus, chiar dacă ne-am răzgândit de mai multe ori, a fost cu noi și în sfârșit am găsit casa pe care am vrut-o.

by Vladimir Harminc on Nicolae Preda, REALTOR®

Am întâlnit profesionistul perfect care a reușit să finalizeze vânzarea unui anumit tip de casă, din Pipera; datorită acestei persoane, un număr mic de persoane au devenit interesați de casă!
Au existat mai multe probleme legate de documentele casei, probleme care au fost preluate și rezolvate de Nicolae, salvând timpul prețios al ambelor părți implicate ( cumpărător / vânzător). Și toate acestea s-au întâmplat pe o piață imobiliară lentă și dificilă . Fără angajamentul tău neobosit în găsirea unui client potrivit pentru casa noastră, fără preluarea și rezolvarea problemelor legate de documentele existente, fără de care vânzarea nu ar mai fi posibilă nici după găsirea clientului potrivit, fără tact și diplomație, fara efortul dumneavoastra si cu tenacitatea dumneavoastra extinsa pana la intreaga perioada in care am mentinut contactul cu dumneavoastra si pana la ultimul moment al tranzactiei, fara o buna cunoastere a pietei imobiliare, fara a cunoaste in detaliu toate aspectele legate de tranzactiile imobiliare, această vânzare nu ar fi fost posibilă.
Tu ai făcut-o! Este succesul dvs. datorat tuturor celor de mai sus și suntem siguri că se datorează unor acțiuni și mai detaliate efectuate de dvs. tot timpul, ceea ce a condus la o vânzare de succes!
Cumpărătorii casei noastre au fost la fel de impresionați de profesionalismul dvs. și au afirmat, de asemenea, că această tranzacție nu ar fi fost posibilă dacă nu ati fi fost dumneavoastră.Multumim!

by Peter Walls on Nicolae Preda, REALTOR®

OMV Petrom
I have great pleasure in recommending Nicolae to meet your needs in regards real estate. Time was of the essence for our family and he certainly did not let us down. The service delivered was first class and I can highly recommend!!!!

by Robert Sirbu on Nicolae Preda, REALTOR®

Private Broker
În general, sunt foarte sceptic să lucrez cu alți agenți imobiliari din cauza a 1 milion de motive care nu se vor potrivi în această casetă. Chiar dacă lucrez în același domeniu ca și Nicolae, aveam nevoie de un broker care știe perfect zona Pipera pentru a găsi casa potrivită pentru familia mea. În plus, din cauza lipsei de implicare emoțională, un profesionist cinstit va reprezenta întotdeauna interesele tale mai bine decât tine!Experiența mea cu Nicolae a fost grozavă! Nicolae este un profesionist, onest, mare negociator și îi pasă de nevoile tale!

by Miriam Tiru on Nicolae Preda, REALTOR®

happy client
“Doresc sa imi exprim o mare mulțumire pentru serviciul dvs. foarte profesionist atunci când aveți de-a face cu piata din Pipera. Foarte profesionist, prietenos și ne-a informat în fiecare etapă a drumului, a făcut o astfel de diferență. Cu siguranță vă recomandăm serviciile în viitor”

by Marina Daga on Nicolae Preda, REALTOR®

Business English Teacher
I would like to share our exceptionally positive experience of cooperation with Nicolae Preda from the point of view of a wife of an expat newly located in Romania, a mother of two children, and a professional who is going to work in Romania.
Nicolae is the is the first person that we met in Bucharest.
Our family spent three hectic days in November 2016 of total immersion into the Romanian reality. His excellent work has saved us lots of long months of research and wandering in the complicated world of local society.
First of all I greatly appreciated his human qualities. Nicolae is a really good person, approaching his customers with a lot of respect, discretion and patience.
Having to see at least 10 apartments in Bucharest in 2 days with 2 small children in the car is a tough experience, but thanks to Nicolae the transfers and the visits were organized with such a flexibility and consideration of the needs of the small children, that by the end of our stay we had no problems to make our best choice which we are very pleased with.
Secondly, Nicolae is a top professional, his contact network is utterly impressive and his solid knowledge of his business makes you feel like you are in the right hands. And thirdly, Nicolae is very committed to his customers.
He is going to be providing you with his support throughout the whole period of your foreign mission and that gives a profound sense of security. Well, after the days spent with Nicolae not only did we find the schools, the house, settled the rent contract, but we also got charged with his positive problem-solving attitude, and as a result became very optimistic about our moving to Romania. I hope that anyone planning to relocate to Romania has the luck of being met by Nicolae in the airport!

by Paul Lannoye on Nicolae Preda, REALTOR®

From my experience in working with Nicolae, I can recommend him for his professional real estate services and the solutions that he offers that are tailored to the individual needs and specific requirements of his clients. He has excellent communication skills and keeps regular contact throughout the process. He has a very good knowledge of the real estate market in Pipera, a friendly manner and great negotiation skills.

by MihaelaBuca-Dabija on Nicolae Preda, REALTOR®

Hilti Romania
Vă mulțumim pentru maniera profesionistă în care ați gestionat întregul proiect până la finalizare și în special pentru întreaga disponibilitate și bunătate pe care le-ați arătat cu noi - de la sediu la chestiuni contractuale - în special cu colegul meu. Colegul meu este foarte mulțumit de modul în care a mers totul și chiar dacă au fost unele obstacole la un moment dat, acestea au fost rezolvate în special cu atitudinea și profesionalismul dvs. și ați petrecut timp prețios pentru a-l face să conștientizeze împrejurimile și să obțină nevoia de locuințe noi.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»